Ce anume facem noi ?

Ce anume facem noi ?

Deși în domeniul artelor și mai ales în cel al fotografiei originalitatea este tot mai greu de dobândit și din ce in ce mai rar prezenta , vom încerca mereu să surprindem prin ceva nou. Cuvântul de bază va fi mereu "inovație"

De ce fotografie de eveniment ?

Ii ajutăm pe oameni sa vadă frumusețea din ei. Cel mai adesea oamenii se percep deformat. Iar noi "pândim" cele mai frumoase chipuri și expresii ale lor pentru a-i vedea cum se luminează la față când le arătam fotografii cu ei. Astfel de clipe ne fac să ne apreciem cu adevărat această meserie.

De ce fotografie sportivă ?

Raspunsul este mai simplu decât s-ar crede. Este vorba de provocarea pe care un eveniment sportiv ți-l aduce când vine vorba de fotografie. Ca și la evenimentele de gen nuntă - botez etc. și aici spiritul de observatie trebuie sa fie foarte acut. Pe langă reacțiile pe care trebuie să ți le formezi este și acel strop de andrenalină ce vine odată cu acțiunea din sportul respectiv. Colegul nostru responsabil cu fotografia sportivă are în spate câțiva ani de WRC ( World Rally Championship ) dar este mereu entuziasmat de un eveniment ca și cum ar fi primul

De ce fotografia de produs și ședințele foto diverse ?

De obicei aici cei care apelează la aceste servicii o fac pentru promovarea lor sau al unui business. Când promovarea din punct de vedere media are success împărtășim și noi bucuria acestuia ca și cum ar fi al nostru. Fotografia de produs și ședințele foto promo în general sunt o provocare mai mare unde creativitatea dă cele mai multe roade și unde libertatea este un pic mai mare decât în alte domenii fotografice.

Cineva a definit fotografia ca și "Scriere cu lumină" - Nimic nu poate fi mai adevărat decât această afirmație.