De ce facem asta ?

De ce facem asta ?

Ne întrebăm de ce fac oamenii anumite lucruri, și ne apar în minte motivele pentru care noi facem acele lucruri. Insă dincolo de noi e o lume mult mai mare, plină de nebănuite motivații, impulsuri și determinări.

De ce ?

Pentru că simțim bucurie.

Pur și simplu. Suntem siguri că dacă am căuta serios înăuntru am descoperi ce detalii anume din procesul fotografic ne sunt pe plac, ne ating atât de frumos însă răspunsul este foarte simplu în schimb.

Ii ajutăm pe oameni să vadă frumusețea din ei.

Cum facem asta prin intermediul fotografiei? Cel mai adesea oamenii se percep deformat. Iar noi pândim cele mai frumoase chipuri și expresii ale lor pentru a-i vedea cum se luminează la față când le arătăm poze cu ei. Ne face fericiți să dăruim astfel de clipe.

Pentru că e o formă de creație.

Unii sunt fericiți atunci când cântă sub dus. Sau desenează. E modul nostru de a ne simți vii, inspirați și creativi. Lista poate continua cu destule exemple - multe dintre ele mai greu de exprimat în cuvinte. Motivele diferă de la fotografia de eveniment unde se investeste un alt fel de sentiment până la cele de produs unde abordarea tehnică contează mai mult decât captarea momentului potrivit.