Wedding – Ședințele Foto

Ce sunt ședințele foto de nuntă ?

Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața unui cuplu.

Este o zi plină de emoții și de sentimente pe care mirii vor sa și-o amintească, cu drag, până la adânci bătrâneți. Pentru a imortaliza frumusețea și emoția acestei zile minunate, mirii vor apela la un fotograf care să pună în imagini chipurile și siluetele lor în diverse ipostaze. Fiecare fotografie reprezintă o amintire atunci când memoria nu mai poate povesti nepoților, este o mărturie vie a uniunii in acte a unui cuplu îndrăgostit.

Ședințele foto de după nuntă se pot desfășura la orice interval de timp după nunta propriu zisă. Că alegeți să purtati costumul de mire și mireasa rochia de nuntă, este complet alegerea voastră. Pentru o sedință foto lipsită de stres, presiuni și oboseală, aceasta poate avea loc la câteva zile după nuntă. Astfel, nu vă va suna niciun invitat sau vreo rudă să întrerupă ședința, nu veți primi vești proaste legate de organizare și veți avea cadrul perfect pentru a arăta cat mai bine în fotografii.

Deși ziua nunții desenează emoții nebănuite pe chipurile mirilor, emoții care trebuie și vor fi imortalizate în fotografiile din acea zi, tocmai acest amalgam de emoții este motivul pentru care majoritatea mirilor aleg să mai facă o ședință după nuntă. Numită de mulți „Trash the Dress” pentru că unele mirese vor să „distrugă” rochia, această ședință cere o anumită pregătire și atenție. La fel de multă, dacă nu și mai multă decat ședința de dinaintea nunții. Aceleași pregătiri de alegere a locației, look și ținută.