Wedding – Ceremonia Civilă și Religioasă

Cununia Civilă și Ceremonia Religioasă

Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața unui cuplu.

Căsătoria din punct de vedere legal se va lega în momentul Cununiei Civile. Aici se abordează în mare parte stilul fotojurnalistic . Necesarul de a folosi acest stil fotografic este cauzat de obicei de timpul scurt alocat acestei ceremonii. La Cununia Civilă se semneaza actele legalizării căsătoriei și se recită din Codul Civil câteva fraze mirilor de către ofițerul de stare civilă.

In funcție de cum își pregătesc mirii programul întreg al desfașurării evenimentelor din ziua nunții - după Cununia Civilă se pot face o tură de fotografii de grup. Renumita ședință foto cu toate rudele , părinții , nașii și prietenii prezenți.

Ceremonia Religioasă în sine este un moment de liniște sufletească și un prilej de odihnă după o jumatate de zi istovitoare, dar și pregătitoare pentru o mare petrecere ce va urma. Așa că ar fi bine să profitați de acest moment și să vă simțiți bine, să rădeți de fiecare dată cand interactionați cu dascălii și să păstrați o atitudine potrivită pentru crearea de amintiri. Sunt multe situații în care din cauza oboselii din timpul zilei mirii să fie ușor încruntați și gânditori, ceea ce ar putea afecta ce vrem să transmitem prin imagini. De aceea trebuie neapărat să vă relaxați și să vă bucurați de aceste momente frumoase, unde veți fi în centrul atenției tuturor.

Vor fi mulți prieteni alături de voi, unii care nu vor putea ajunge la petrecere, și trebuie să le acordati câteva minute pentru a vă felicita. Apoi, pentru că veți fi absolut superbi foarte mulți apropiați vor dori să se fotografieze alături de voi. Acum fiind momentul oportun pentru aceste fotografii, astfel încât să nu fiți nevoiți să îi luați cu voi la ședința foto.