Wedding – Petrecerea

Petrecerea de nuntă

Inceputul petrecerii este cel mai important pentru programul de nuntă pentru că de aici pleacă efectiv planificarea. De cele mai multe ori este bine să începi organizarea zilei respective în mod descrescător de la acest “moment zero”. Astfel vei putea să-ți programezi toate celelalte momente importante și să fiți siguri că nu există întârzieri, dar mai ales să aveți timp de respiro macar jumatate de ora înainte de sosirea invitaților.

In funcție de perioada din an, sau de ziua din weekend, începutul petrecerii poate fi unul mai târziu sau unul mai timpuriu . In cazul petrecerilor cu începerea la orele după amiezii ar trebui să luați în calcul că fotograful de nuntă va dori să vă “fure” preț de câteva minute pentru a realiza câteva cadre spontane la lumina apusului sau cu împrejurimile locației. Tratați acest moment ca pe un prilej de a beneficia de multe alte fotografii de nunta superbe, sigur nu vă va părea rău iar pentru un fotograf nuntă este deopotrivă un prilej de a crea amintiri frumoase.

Dansul Mirilor sau Primul Dans reprezintă momentul cel mai așteptat de toată lumea. Voi veți deschide seara minunată ce va urma, toate privirile vor fi pe voi, iar noi vom putea să facem poate cele mai frumoase fotografii de nuntă din întreaga petrecere. Pentru a avea un moment perfect vă recomandăm câteva clase de dans și o coregrafie cu care să lucrați pentru a fi siguri că totul este asa cum ați planificat.

Pe timpul petrecerii distrați-vă... MULT! Pentru că stresul a trecut și de această dată vă puteți exterioriza maxim. O petrecere de nuntă fară mire și mireasă este doar un party sau un cocktail, așa ca fiți prezenți și încercati să faceti ca totul să se învârtă în jurul vostru. Pentru că de fapt așa se va și întampla, toți vor fi acolo cu voi și pentru voi!

Fiți originali, fiți spontani, fiți voi și scoateți la suprafața tot ceea ce înseamnă “sufletul petrecerii”. Astfel veți avea parte de cele mai frumoase amintiri și fotografii din timpul nunții voastre. Cu toții se vor simti extraordinar dacă și voi veți arăta acelasi lucru.